Skip to content

Pohjois-Karjalan reserviläisten ampumakilpailu

XIII Pohjois-Karjalan reserviläisten ampumakilpailu Onttolassa 15.8.2020

Tulokset <<– 15.08.2020 kilpailun tulokset.

Eräluettelo ja ohjeet – sisältää ohjeistuksen ja koosteen säännöistä. Päivitetty eräluettelo toimitettu kilpailijoille sähköpostilla. 14.08.2020.
Eräluettelo tuossa yllä. Eräluetteloihin tulevat muutokset, jotka eivät vaikuta muihin kilpailijoihin kuin mitä on asianomaisen kanssa sovittu, ei päivitetä oheiseen julkaistuun eräluetteloon.

Säännöt:

AlkuperäinenKooste

Kartta:

Kartta linkki

 

Ilmoittaudu  -> Henkilökohtainen ilmoittauminen Ilmoittautuminen päättynyt

 • täytä-tulosta-allekirjoita-skannaa/kuvaa ennen ilmoittautumista Liite 8 ja kaiva esille vakuutustodistus. Kts Ohje
 • JOS et saa liitettä/liiteitä lomakkeelle, niin pyydämme ne erikseen ilmoittaumislomakkeella kertomaasi sähköpostiosoitteeseen. Saat silloin täsmentäviä ohjeita. Voit toimittaa liitteet erikseen sähköpostilla (ari.hevonkoski(ät)mpk.fi).
 • Tarvittaessa voit jatkaa ilmoittautumistasi. Muista antaa sähköpostiosoitteesi pyydettäessä.
 • Halutessasi saat vastauksistasi koosteen antamalla kyselyn lopuksi sähköpostiosoitteen pyydettyyn kohtaan.

(Nimeä tiedostojen alkuun oma sukunumi_etunimi alku ja liitteet mielellään pdf muodossa) esim. Sukunimi_Etunimi_Liite 8….pdf). Myös kuvatiedostot jpg ja png käyvät. Muista allekirjoitus ja nimenselvennys liitteeseen 8)

Ilmoittautuminen avoinna su 02.08.2020 klo 1200 asti. Ilmoittautuminen päättynyt 


Kainuun prikaati järjestää perinteisen Pohjois-Karjalan reserviläisten ampumakilpailun lauantaina 15.8.2020 Onttolassa.

Kilpailu ammutaan Onttolan 150 m ja 300m ampumaradoilla. Kilpailussa ammutaan kaksi erää klo 10.00, 12.30 ja mikäli osallistujien määrä ylittää 108 ampujaa kolmas erä klo 15.00 alkaen.

Kilpailu käy osasuorituksena reserviläisen kenttäkelpoisuus- sekä Pohjois-Karjalan vuoden kenttäkelpoisin yhdistys – arvioinnissa.

Ampumakilpailuista ei myönnetä kilpailijoille rinnasteisia kertausharjoitusvuorokausia. Ampumakilpailuihin osallistuminen on kilpailijoille maksutonta.

Kilpailukutsu


Säännöt

Ampumakilpailussa noudatetaan Pohjois-Karjalan reserviläisten ampumakilpailujen sääntöjä v 2017 sekä soveltaen Sotilaiden Suomenmestaruuskilpailujen sääntöjä ja SAL kilpailusääntöjä.

Kilpailu ammutaan järjestäjän varaamilla aseilla (rynnäkkökivääri 7.62 RK 62 ja kaksi lipasta). Reserviläisaseiden ja/tai ratakaukoputken käyttö ei ole sallittua.

Kilpailussa ammutaan rynnäkkökivääriammunnat 2 ja 7.

Kilpailusäännöt


Ilmoittautuminen, osallistumisoikeus ja vakuutusturva

Ilmoittautuminen ensisijaisesti tämän sivun kautta!

 • Henkilökohtaisesti jokainen osallistuja täyttää tämän lomakkeen Liite 8.
  • Täytön jälkeen tulostaa ja allekirjoittaa. Skannaa pdf muotoon (ensisijaisesti) ja liittää sen ilmoittaumislomakkeessa pyydettyyn kohtaan.
  • Lisäksi tulee todistaa vakuutusturva liittämällä pyydettyy kohtaan skannattu (vast) todiste vakuutusturvasta,
  • huom. Jos ei omaa vakuutusturvaa, niin käytetään liittojen yhteisturvaa, silloin liitä Vakuutusturva-liite vakuutusturva -kohtaan tai jätä tyhjäksi (1949 ja sitä ennen syntyneitä turva ei koske).
  • Ilmoitauduttasi saat sähköpostiisi ilmoittamasi tiedot.
  • Huom. Jos osallistujalla ei ole omaa sähköpostia, tulee hänen ilmoittaa kuitenkin esim omaisen sähköpostiosoite.
 • Yhdistykset toimittavat erillisen koontilomakkeen katso alla Ilmoita yhdistyksen yhdyshenkilö
  • Yhdistykset, jotka ovat ilmoittaneet yhdyshenkilöt saavat nämä tiedot ja ohjeet.

Ilmoita -> Yhdistyksen yhdyshenkilö Ilmoittautuminen päättynyt (toimitamme yhdistyksen yhdyshenkilölle tarvittavan koontilomakkeen erillisen ohjeistuksen mukaan.

Ne henkilöt jotka eivät ole minkään yhdistyksen jäseniä kootaan erilliseen koontiin. Kiltojen osalta noudatetaan samaa.)


Osallistumisoikeus on määritetty säännöissä.

Kilpailijat ilmoitetaan kootusti yhdistyksittäin

Jokaisen kilpailijan on ilmoittautumisen yhteydessä täytettävä henkilökohtainen ilmoittautumislomake sekä osoitettava sääntöjen mukaisen vakuutusturvan olemassaolo vakuutuskirjalla/vast. Suositeltavin vakuutus on Reserviläisten ampumaturvavakuutus.

Toisin sanoen em. asiakirjat on toimitettava yhdistyksen ilmoittautumisen yhteydessä kilpailujen järjestäjälle osallistumisoikeuden toteamiseksi. Kilpailujen järjestäjä ei vakuuta kilpailijoita.

Ilmoittautumisten on oltava aluetoimistossa viimeistään sunnuntaina 2.8.2020 kuluessa: (suositellaan kuitenkin mahdollisimman pian, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ensisijaisella tavalla)

 • Ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella https://bit.ly/resrk2020 eli tämän sivuston ohjeiden mukaan. Tämän kautta tulevat ilmoittautumiset huomioidaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen avoinna su 02.08.2020 klo 1200 asti.
 • Jos yhdistys tai henkilö, haluaa toimittaa tiedot itse, niin kaikki tulee toimittaa aluetoimistoon allaolevin tavoin (käytännössä oltava perillä pe 31.07.2020):
  • Paperipostilla aluetoimiston osoitteeseen Pohjois-Karjalan aluetoimisto, PL 28, 80101 JOENSUU. Kuoreen tunnus RESRK2020 (huom! postin kulkuaika) tai
  • tuomalla Pohjois-Karjalan aluetoimiston asiakaspalveluun, osoite Torikatu 36B, 2 krs, 80100 Joensuu

Kilpailujen järjestäjä tarkastaa ilmoittautuneiden osallistumisoikeuden ja vakuutusturvan. Kilpailun johtaja hyväksyy kilpailijoiksi vain ne henkilöt, jotka täyttävät säännöissä mainitut kolme vaatimusta. Jälki-ilmoittautumisia ei oteta huomioon.

Eräjaot ilmoitetaan etukäteen ilmoittautuneiden yhdistysten vastuuhenkilöille sekä julkaistaan P-K Reserviläispiirien (https://karjalanpojat.fi) internet-sivuilla 12.8.2020 kuluessa. Sekä hyväksyttyjen henkilöiden osalta sähköpostiin, jos tiedossa.


Palkinnot ja kunniakirjat

Kilpailujen palkintojenjako toteutetaan reserviläisurheilijoiden palkitsemistilaisuudessa maanantaina 2.11.2020. Tilaisuuteen tulee erillinen kutsu. Kilpailuissa palkitaan joukkuesarjan 3 parasta joukkuetta (5 henkilöä/joukkue) ja henkilökohtaisen sarjan 6 parasta ampujaa.


Tiedottaminen

Kilpailua koskeviin tiedusteluihin vastaavat:

 • kilpailun johtaja majuri Petri Myller, p. 0299 434 310
 • kilpailun johtajan apulainen kapteeni Mika Räisänen, p. 0299 434 405

Kilpailuun liittyvät ohjeet ja tulokset julkaistaan karjalanpojat.fi -internet-sivustolla sekä kilpailupäivänä kilpailutoimistossa.

 

Tervetuloa ampumaan!   Kilpailunjohtaja Petri Myller

Alla kuvassa 2019 voittajajoukkue JoeRes: Varis Jukka,Nenonen Sami,Ryhänen Riku,Willman Mikko,Räsänen Tuomo

Alla kuvassa 2019 voittajajoukkue JoeRes: Varis Jukka,Nenonen Sami,Ryhänen Riku,Willman Mikko,Räsänen Tuomo (yksi puuttuu) sekä Aluetoimiston päällikkö evl Janne Myller


Ilmoittaudu  Henkilökohtainen ilmoittauminen

(Nimeä tiedostojen alkuun oma sukunumi_etunimi alku ja liitteet mielellään pdf muodossa) esim. Hevonkoski_Ari_Liite 8….pdf). Myös kuvatiedostot jpg ja png käyvät. Muista allekirjoitus ja nimenselvennys)